Lite av varje

Lite av varje

Göteborgshelgen

MatPosted by Johan Fri, January 15, 2010 09:55:02

Vill bara berätta om maten vi gjorde i lördags hos Vånka & Conny...

Gudfaderns pasta hette den och var helt OK

500g Penne pasta
400 g lövbiff i strimlor
smör till stekning
1 hackad gul lök
2 st tunt skivade vitlöksklyftor
300 g champinjoner
5 msk tomatpuré
5 dl grädde
salt och nymalen peppar
1 st kruka persilja
2 st grabbnävar riven parmesan eller liknande

Gör så här

1. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

2. Fräs köttet i smör i omgångar så att det får fin yta.

3. Låt det vila på en egen tallrik medan du fräser löken, vitlöken och svamparna. i med tomatpurén och sen köttet, rör ihop lite och sedan är det gräddags.

4. Krydda nu med salt och peppar!

5. Låt det nu småputtra i 5 minuter.

6. När såsen och pastan är färdig rör du ihop dem båda i en stor härlig skål, strör i persilja och parmesan blanda allt och hugg in!

Smaklig spis... /J


  • Comments(0)//blogg.freeze.se/#post68