Lite av varje

Lite av varje

Tillbaka???

Livet i stortPosted by Miccan Sun, November 22, 2009 22:24:19
Hejsan alla som är in och besöker oss på denna sida, jag vet att det var länge sedan
men det har varit mycke och har inte haft tid. Kanske att vi kommer att kunna göra några nya inlägg framöver i allt advent förberedelser och julstök. Helgen har varit en blandad kompott, några av helgens händelser.
Lördagen var vi inbjudna till Majas Dop i siris kapell. Jon och Jenny bjöd på ett jätte fint dop, sedan bjöd dom på en buffe med jätte god mat, sedan blev det kaffe och tårta som också var jätte god (jag med flera vid mitt bord tog faktiskt två bitarsmiley) sedan var det present öppning med väldigt finna presenter sedan var det dags att tacka för oss å vi begav oss hem.

Söndagen inledes med ett mess att ett kusin barn hade brått att komma till världen rättare sagt 6veckor(tror jag det blir) på eftermiddagen kom beskedet att ett Gossebarn blivit fött här kommer ett STORT GRATTIS!!! till er nya familjemedlem.smileyTill familjen Jackobsson GRATTIS till er sonen/lillebror
önskar familjen Ek

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.